New issue with AutoSender 2 on Windows Server 2003

Matt's Avatar

Matt

12 Sep, 2012 04:39 PM

Hi Koen

We now have the same problem (won't send emails), but the log is completely different this time.....

I'd be grateful for any advice you can offer.

Matt

  1. Support Staff 1 Posted by koen on 13 Sep, 2012 06:32 PM

    koen's Avatar

    Hi Matt,

    We currently investing your problem. I'll keep you updated.

    Koen

  2. Support Staff 2 Posted by koen on 17 Sep, 2012 07:20 AM

    koen's Avatar

    Hi Matt,

    You have send us the AutoSender.log of the client app. You can find the autosender.log in the folder:
    /Library/Application Support/myFMbutler/AutoSender/Logs/

    Meanwhile we have some additional questions:
    - Do you have upgraded Java recently to JRE6 or JRE7? - Do you have created new accounts or deleted some accounts on the machine?

    If the problem keeps , please try to do a re-install of AutoSender 2.
    There is still a download available on our website:
    http://www.myfmbutler.com/download.lasso?id=266

    Best regards,

    Koen

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Already uploaded files

  • autosender.log 82.3 KB

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac